Het concert in Heerenveen op 19 november begint om 16.00 uur en is in de Heilige Geest Kerk. Toegang is 10 euro. Thea Riesebos en ik spelen samen drie baroksonates (twee op hobo d’amore en een op althobo) van Corelli, De Fesch en Besozzi, Thea is solo te horen in werken van Heron, C. Franck en Peeter Laja. En ik speel solo drie door mij gecompondeerde stukjes voor althobo.

Op 30 oktober kon ik ineens invallen op de Culture Club van de AHK met een workshop over loondienst, payroll of factuur. Altijd fijn om te doen.

Het volgende concert dat Thea Riesebos (orgel) en ik geven is op zondag 19 november in Heerenveen (nadere info over locatie en tijdstip volgen). Ik speel dan voor het eerst op mijn (in de zomer aangeschafte) hobo d’amore. Te horen zijn sonates van De Fesch en Correlli (omgezet van hobo naar hobo d’amore) en op althobo sonates van Pepusch en Besozzi. Daarnaast nog 2 solostukken van mijn hand voor althobo.

En op 17 oktober geef ik weer de workshop C(r)ash Course over belastingen en dergelijke op het Conservatorium in Amsterdam. Altijd een feestje om te doen.