As zondag 25 september alweer een concertje, en wel in de Gereformeerde Kerk in Rheden, ook weer met Thea Riesebos op orgel. Het begint om half 4. Daar speel ik naast baroksonates van Handel, Besozzi en Sammartini ook 3 eigen solo stukken voor althobo en 2 metamorphoses van Britten. Tussendoor Thea met orgel solo’s.

Op zondag 2 oktober ben ik samen met Monique Copper op piano te horen op een jubileum concert van collega componist Kees Arntzen. Diverse composities en componisten worden uitgevoerd. Zelf speel ik naast een solowerk van Kees voor althobo, ‘Gia sera kai’, ook twee delen van mijn eigen compositie ‘Dubbele Schroef’ voor hobo en piano. Aanvang 16.00 uur in de Willem de Zwijgerkerk in Amsterdam.

Op Monumentendag, zaterdag 10 september geven Thea Riesebos op orgel en ik in de Lutherse Kerk in Delft om 13.00 uur en om 14.0 uur een concertje van een half uur. Gratis toegang. Adres is Noordeinde 4, Delft. Op het programma baroksonates van Handel, Sammartini, Geminiani en Vivaldi.

Het concert – ook weer met Thea Riesebos- in de kerk in Rheden op zondag 25 september begint om half 4. Daar speel ik naast een aantal baroksonates ook 3 eigen solo stukken voor althobo en 2 metamorphoses van Britten.