Op zondag 3 mei geven Monique Copper en ik een concert in het Amstelpark in Amsterdam. Het is buiten, waar vroeger de kangoeroes zaten. Op het programma staan -voor hobo en piano- Poulenc, Gershwin, Monti, Handel en mijn eigen stuk Dubbele Schroef. Daarnaast speelt Monique solo ondermeer Debussy en Messiaen. De toegang is ‘gratis met de hoed’…. Aanvang is 12.30 uur.

Open Tuinen Dagen 2019 Foto: Anna Witkowska

Hier nog een foto die Anna Witkowska van mij maakte. In het Amstelpark…

2019 foto: Anna Witkowska

De eerste workshop van dit jaar heb ik alweer gegeven: bij het Nederlands Letterenfonds. Het was als steeds heerlijk om de deelnemers duidelijk te maken hoe het zit met de nieuwe btw regels, wat het verschil is tussen beroepskosten en investeringen, dat een freelancer fiscaal anders in elkaar zit dan een ondernemer, en meer van dit soort zaken.

Verder heeft Anna Witkowska een aantal foto’s die zij heeft gemaakt afgelopen jaar op het strand en in de duinen van Oranjezon op Walcheren en in het Amstelpark in Amsterdam naar mij opgestuurd. Ze zijn erg mooi geworden vind ik zelf!! Ik zet er alvast een paar op de site..

En met Monique Copper ben ik weer begonnen om een programma in te studeren voor een aantal concerten dit voorjaar. Als het zover is laat ik de data weten.

foto: Anna Witkowska
foto: Anna Witkowska
foto: Anna Witkowska