Het lijkt wel of alles samenvalt: zondag 17 november speel ik eerst op het benefietconcert in de Synagoge op de zuidelijke Wandelweg in Amsterdam (aanvang 15.00 uur). Daarna, ¬†om vijf uur, wordt de nieuwe liederencyclus ‘Three for the Road’ ten doop gehouden in een besloten concert in het Veem, eveneens Amsterdam. De liederen worden uitgevoerd door Trioduo, met oa zangeres Lara Diamand.

In het volgende nummer van het Nederlands Fluit Genootschap staat een ‘interwiew’ met mij. De reden hiervoor was dat ik eind september een lezing gaf voor het NFG over de zakelijke kant van de beroepspraktijk en de veranderingen in het docenlenlandschap, nu veel muziekscholen in de huidige vorm verdwijnen. Dat is lastig, maar geeft ook weer nieuwe kansen.

Met Cobla Amsterdam zijn we druk bezig voor het concert op 25 april 2014 in Barcelona. We hebben een concept ontwikkeld waarin (eerder) voor de cobla geschreven composities gecombineerd worden met teksten van Hendrik de Vries, een Groninger kunstenaar. Hij reisde al in 1923 naar Spanje en Catalonie en schreef over die reizen prachtige verhalen.

Nieuwe foto… two in oneIMG_2189