De Krom heeft een overgangsregeling bekend gemaakt voor de WWIK. Iedereen die er op 31 december 2011 inzat en degenen die er niet inzaten op die datum maar er nog recht op hebben, kunnen tot 1 juli 2012 nog van de WWIK gebruik maken.

Ga vooral ook eens naar het Kamerkoor. Prachtige programma’s, wonderschone muziek.

En noteer alvast 22 april: dan speelt Cobla Amsterdam op de binnenplaats van het Historisch Museum in Amsterdam. Nadere details volgen.

 

Staatssecretaris De Krom gaat in beroep tegen de uitspraak van de rechter over het overgangsrecht en de onterechte beƫindiging van de WWIK. De soap gaat dus nog even door. Maar wel duidelijk is dat kunstenaars die voor 1-1-12 in de WWIK zaten, in januari 2012 een WWIK uitkering ontvangen. Kijk voor het laatste nieuws op de site van Cultuur-Ondernemen.

De rechter heeft in het kort geding een uitspraak gedaan….. de WWIK mag nog niet beĆ«indigd worden zolang het overgangsrecht niet geregeld is. Hoe het nu verder moet weet nog niemand.

Dinsdag 3 januari is de uitspraak van het kort geding over het ontbreken van overgangsrecht bij de intrekking van de WWIK.