Het is alweer april! Mijn concert in Oostkapelle is alweer achter de rug. Een prachtige locatie, mooi weer. Heerlijk gespeeld. En de premiere van ‘Kierdeur’ door het Clazz Ensemble in het BIM-Huis verliep ook goed. Ik was voor een korte vakantie in Dubai. Een uitgestrekte stad midden in de woestijn. Wat een waanzin en gekte. Alles is groter, duurder, luxer. Als je niet werkt, heb je er als buitenlander niets te zoeken, sterker nog, dan moet je het land uit. De oorspronkelijke inwoners lopen in het wit (de mannen), de vrouwen meest in zwarte burka’s.

Vorige week gaf ik een workshop met als titel ‘c(r)ash course belastingen’ bij het Stimuleringsfonds voor de Creatieve Industrie in Rotterdam. En nu ben ik bezig om de Zakelijke Gids die Cultuur-Ondernemen uitbrengt, te updaten. De Handleiding Aangifte Inkomstenbelasting 2013, met tips voor kunstenaars staat weer op de site van Cultuur-Ondernemen.

Cobla Amsterdam geeft op 20 april in het Bethanienklooster in Amsterdam een pre-view van het concert dat we op 25 in Barcelona herhalen. Dankzij friendfunding hebben we de financiƫn bij elkaar gekregen. Zie de uitnodiging hieronder.

cobla amsterdam