De weergoden waren toch nog enigszins met ons, zondag 24 april tijdens het concert van Cobla Amsterdam op de binnenplaats van het Amsterdam Museum. Het was best fris, maar ook af en toe zonnig! Zie de foto’s.

image1image2

Nu ben ik druk aan de slag met de nieuwe compositie voor hobo en forte piano. Een op het oog vreemde combinatie, maar ik denk dat het heel goed werkt samen. Ik wil graag improvisatie materiaal in het stuk verwerken.

Verder meld ik nu al vast dat op zondagmiddag 19 juni drie stukken van mij worden uitgevoerd: Vinyl, Optical Blues en These Boots. In het kader van de concert serie Toets des Tijds, locatie het Veem. De uitvoerenden zijn onder andere Lara Diamand, zangeres van het TrioDuo.

Zondag 24 april vanaf 14.00 tot ongeveer 16.00 uur speelt Cobla Amsterdam zoals elk jaar rondom deze tijd op de binnenplaats van Museum Amsterdam. Nu was ik van de zomer, na 28 jaar van alles gedaan te hebben bij en voor de cobla, gestopt. Maar omdat mijn beoogde tible-opvolger in Oezbekistan verblijft, zit ik er aanstaande zondag gewoon weer bij, als tible speler. Toegang gratis, er mag en kan gedanst worden. De weersverwachting is helaas niet zo best… voor het eerst in al die jaren.. dus kijk op de site; als het niet doorgaat zal ik dat vermelden.