Onlangs is door het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum in de serie van de dutch documentary collection een dvd box uitgebracht met documentaires van Frank Diamand. Er staan drie documentaires op waarvoor ik destijds de filmmuziek heb geschreven, namelijk Eduardo Uruguayo uit 1983, En daarom is de staat verantwoordelijk uit 1984 en Time Seeking Circles uit 1987.  Erg fijn dat mijn muziek nu zo mooi gedocumenteerd is.

Afgelopen maandag, 29 oktober stond ik weer voor een groep studenten van de BVO in Amsterdam. Leuk om zo te kunnen werken met studenten die allerlei plannen hebben en die willen gaan realiseren.

Zaterdag 3 november geef ik een workshop voor de tweede jaars studenten van de VertalersVakschool, ook in Amsterdam.  Het onderwerp is cultureel ondernemen, wat is dat, hoe doe je dat en waar kan je tegen aan lopen.

Op 11 november speel ik mee met orkest vereniging d’Oude Stadt in de Dorpskerk in Durgerdam. Leuk programma, Haydn, Mozart, Bach en Stamits. Aanvang 14.30 uur. En de week daarna, 18 november, speel ik in de Synagoge op de Zuidelijke Wandelweg een duo voor hobo en althobo van Kasacsay.