Op zondag 18 december treed ik samen met Monique Copper op in een concert in Het Schip in Amsterdam in het kader van de expositie ’20 jaar Muziek en Grafiek’ van Kees Arntzen. Wij spelen een sonate van Besozzi en de Pavane van Ravel; daarnaast ook muziek van mijzelf. Van harte uitgenodigd!! Zie voor meer details de affiche.

Op woensdagmiddag 7 december zijn Thea Riesebos en ik te horen op een lunchconcert in de Herberg Oude Kerk in Zoetermeer. Adres Dorpsstraat 59 2712 AD. Aanvang 12.45 uur. Op het programma een tweetal baroksonates en mijn eigen drie stukken voor althobo solo.

Eind oktober deed ik weer een workshop op het Conservatorium in Amsterdam. Wat is het toch fijn om een groep gemotiveerde studenten wegwijs te maken in de wereld van freelance,/zelfstandig ondernemer, btw en andere fiscaal-juridische zaken.

As zondag 25 september alweer een concertje, en wel in de Gereformeerde Kerk in Rheden, ook weer met Thea Riesebos op orgel. Het begint om half 4. Daar speel ik naast baroksonates van Handel, Besozzi en Sammartini ook 3 eigen solo stukken voor althobo en 2 metamorphoses van Britten. Tussendoor Thea met orgel solo’s.

Op zondag 2 oktober ben ik samen met Monique Copper op piano te horen op een jubileum concert van collega componist Kees Arntzen. Diverse composities en componisten worden uitgevoerd. Zelf speel ik naast een solowerk van Kees voor althobo, ‘Gia sera kai’, ook twee delen van mijn eigen compositie ‘Dubbele Schroef’ voor hobo en piano. Aanvang 16.00 uur in de Willem de Zwijgerkerk in Amsterdam.

Op Monumentendag, zaterdag 10 september geven Thea Riesebos op orgel en ik in de Lutherse Kerk in Delft om 13.00 uur en om 14.0 uur een concertje van een half uur. Gratis toegang. Adres is Noordeinde 4, Delft. Op het programma baroksonates van Handel, Sammartini, Geminiani en Vivaldi.

Het concert – ook weer met Thea Riesebos- in de kerk in Rheden op zondag 25 september begint om half 4. Daar speel ik naast een aantal baroksonates ook 3 eigen solo stukken voor althobo en 2 metamorphoses van Britten.

Het was heerlijk om te kunnen optreden 3 juli jl in het Amstelpark. Mooi weer, lekker veel publiek. Mijn eigen 3 stukken voor althobo solo werden goed ontvangen. Smaakt naar meer, dus wie weet. Nu de zomer in. Het volgende optreden is op zondag 25 september. Dan speel ik met Thea Riesebos in Rheden. Nadere info volgt tz.

Wijziging aanvangstijd concert van Monique Copper en mij in het Amstelpark zondag 3 juli…. wij beginnen nu tegen 12.55 uur en niet om half twee zoals eerder was aangekondigd. Door ziekte van de dirigent speelt het Senioren Orkest niet…

Amstelpark juni 2021

De twee concerten, met Monique Copper op de Open Tuinen Dagen in Amsterdam en met Thea Riesebos in het mooie kleine kerkje in Eenigenburg zijn voorbij. Heerlijk weer te kunnen optreden.

Zondag 3 juli het vele malen uitgestelde concert in het Amstelpark; met Monique Copper spelen we rond half twee bij het Stadshout Paviljoen. De weersverwachtingen zien er goed uit. Naast Mozart en Ravel ook 3 korte solo stuken voor althobo van mijn hand.

Hier wat meer informatie over drie concerten de komende tijd.

Met Monique Copper speel ik op de Open Tuinen Dagen op vrijdagmorgen 17 juni, 2 korte concertjes. Locatie is Keizersgracht 628. De tijden zijn rond 11.00 uur en 12.30. Ondermeer Ravel en Mozart.

Op zondag 26 juni zijn Thea Riesebos (op orgel)en ik te horen in het prachtige kerkje van Eenigenburg. Wij speelden hier al eerder. Het concert begint om 15.00 uur. Kerk is open om half 3. Het is raadzaam op tijd te komen want vol is vol (en het is snel vol daar). Op het programma sonates van Pepusch, de Fesch en Sammartini. Daarnaast speel ik een paar eigen stukken op althobo en soleert Thea met prachtige orgelmuziek.

Monique Copper (op piano) en ik spelen op zondag 3 juli (het vele malen uitgestelde concert) in het Amstelpark in Amsterdam. In het voorprogramma is het Senioren Orkest Amstelland te horen; wij beginnen vanaf 13.30 uur. Het is buiten, dus hopen op mooi weer. Houd de site van Stichting Dichtbij in het Park in de gaten, mocht het slecht weer zijn en het concert wordt afgelast. Jullie kunnen onder meer luisteren naar stukken van Ravel, Pepusch en een paar stukken van mijn hand.

Een paar concerten op de ROL! Gelukkig, het kan weer.

Het eerste is op zondag 26 juni om 15 uur in het prachtige, piepkleine kerkje in Eenigenburg. Samen met organiste Thea Riesebos. Eenigenburg ligt tussen Heerhugowaard en Schagen. Surmerhuizerweg 29, 1744 JB Sint Maarten. Wij concerteerden daar al eerder – voor corona voortdurend roet in het eten gooide-. En nu dus opnieuw! Het dorp Eenigenburg telt ongeveer 187 inwoners. Toegang is vrij, collecte bij de uitgang… Wij spelen 20 minuten – pauze met koffie/thee- en dan nog eens 20 minuten. Op het repertoire een baroksonate voor althobo (!), 3 korte stukjes van mijn hand ook voor althobo (premiere!!) en 2 hobo/orgel sonates. Daarnaast speelt Thea 2 solo orgel stukken.

PS op zondag 25 september 15.30 uur geven wij een concert in de Dorpskerk te Rheden; ook daar van harte welkom! Tegen die tijd meer info. 🎹

Met Monique Copper op piano, lijkt dan eindelijk het concert in het Amstelpark door te gaan. Het zou een wonder zijn, het is immers 4x uitgesteld…..Het is nu gepland op zondag 3 juli. Aanvang rond 13.15 uur. Voor ons speelt een amateurorkestje. Wij zijn nog bezig het programma samen te stellen; waarschijnlijk de 3 solo stukjes voor althobo en Afsprong voor hobo en piano, beide van mijn hand, een baroksonate voor althobo van Pepusch, werk van Ravel voor althobo en piano. En daarnaast Monique solo. Toegang ook vrij.

Gisteren, 6 maart 2022 mochten Thea Riesebos op orgel en ik op hobo eindelijk weer een concert geven in het sfeervolle kerkje in Noordeinde, bij Graft en Alkmaar. Gelukkig veel publiek, fijne sfeer. Wat kan muziek verbinden, in deze verder sombere tijden. Bijgaande foto kreeg ik opgestuurd..