Een paar concerten op de ROL! Gelukkig, het kan weer.

Het eerste is op zondag 26 juni om 15 uur in het prachtige, piepkleine kerkje in Eenigenburg. Samen met organiste Thea Riesebos. Eenigenburg ligt tussen Heerhugowaard en Schagen. Surmerhuizerweg 29, 1744 JB Sint Maarten. Wij concerteerden daar al eerder – voor corona voortdurend roet in het eten gooide-. En nu dus opnieuw! Het dorp Eenigenburg telt ongeveer 187 inwoners. Toegang is vrij, collecte bij de uitgang… Wij spelen 20 minuten – pauze met koffie/thee- en dan nog eens 20 minuten. Op het repertoire een baroksonate voor althobo (!), 3 korte stukjes van mijn hand ook voor althobo (premiere!!) en 2 hobo/orgel sonates. Daarnaast speelt Thea 2 solo orgel stukken.

PS op zondag 25 september 15.30 uur geven wij een concert in de Dorpskerk te Rheden; ook daar van harte welkom! Tegen die tijd meer info. 🎹

Met Monique Copper op piano, lijkt dan eindelijk het concert in het Amstelpark door te gaan. Het zou een wonder zijn, het is immers 4x uitgesteld…..Het is nu gepland op zondag 3 juli. Aanvang rond 13.15 uur. Voor ons speelt een amateurorkestje. Wij zijn nog bezig het programma samen te stellen; waarschijnlijk de 3 solo stukjes voor althobo en Afsprong voor hobo en piano, beide van mijn hand, een baroksonate voor althobo van Pepusch, werk van Ravel voor althobo en piano. En daarnaast Monique solo. Toegang ook vrij.