Hier wat meer informatie over drie concerten de komende tijd.

Met Monique Copper speel ik op de Open Tuinen Dagen op vrijdagmorgen 17 juni, 2 korte concertjes. Locatie is Keizersgracht 628. De tijden zijn rond 11.00 uur en 12.30. Ondermeer Ravel en Mozart.

Op zondag 26 juni zijn Thea Riesebos (op orgel)en ik te horen in het prachtige kerkje van Eenigenburg. Wij speelden hier al eerder. Het concert begint om 15.00 uur. Kerk is open om half 3. Het is raadzaam op tijd te komen want vol is vol (en het is snel vol daar). Op het programma sonates van Pepusch, de Fesch en Sammartini. Daarnaast speel ik een paar eigen stukken op althobo en soleert Thea met prachtige orgelmuziek.

Monique Copper (op piano) en ik spelen op zondag 3 juli (het vele malen uitgestelde concert) in het Amstelpark in Amsterdam. In het voorprogramma is het Senioren Orkest Amstelland te horen; wij beginnen vanaf 13.30 uur. Het is buiten, dus hopen op mooi weer. Houd de site van Stichting Dichtbij in het Park in de gaten, mocht het slecht weer zijn en het concert wordt afgelast. Jullie kunnen onder meer luisteren naar stukken van Ravel, Pepusch en een paar stukken van mijn hand.