Afgezien van het concert met Thea Riesebos in Zoetermeer op woensdag 5 april, speel ik mee in de Mattheus Passion van Bach met het Dudok koor en orkest. Erg leuk om weer eens een ‘Mattheus’ te doen. Gelukkig zit ik in orkest 2; in mijn jonge jaren speelde ik regelmatig in orkest 1 (dat is echt een huzarenstuk met al die soli).

Vrijdag 24 maart was ik te gast bij het ‘slow writing lab’ van het Fonds voor de Letteren met mijn workshop C(r)ash Course over zzp, belastingen en dergelijke. Altijd een feestje om te doen.

Op woensdag 5 april spelen Thea Riesebos op orgel en ik op hobo en althobo in Zoetermeer. In Herberg Oude Kerk, Dorpsstraat 59. Aanvang van het concert is 12.45 uur. Op het programma ondermeer Vivaldi, Besozzi en drie solo stukken voor althobo van mijzelf.

Donderdag 9 maart zijn Monique Copper en ik te horen in de SOOP, Nieuwe Kerkstraat in Amsterdam. Het concert begint om 16.30 uur. Als je komt, wees op tijd want het is niet al te groot daar. Zaal is open om 16.00 uur, toegang 2,50 euro. Voor meer info, zie hier!