De tuinen staan er prachtig bij! Tijd dus voor mooie concerten, buiten en binnen! Op zaterdag 18 juni speel ik drie maal met pianiste Monique Copper tijdens de Open Tuinen Dagen op de Keizersgracht. Dat is een mooie traditie aan het worden, weer of geen weer.

IMG_1753_1

Het concertje duurt ongeveer een half uur en begint telkens om 12,14 en 16 uur. Met de passe partout gratis!!

Op zondag 19 juni is een aantal composities van mijn hand te horen tijdens een concert in het Veem in Amsterdam. Het programma is een reprise van het Snarenproject van klankkunstenaar Hans van Koolwijk, pianobouwer Jan van der Sangen en componist Igor Iofe, uitgevoerd door Trioduo: Lara Diamand – sopraan, Klaasje Nieuwhof – (alt)fluit en Georgina Collington – piano met 5 snarenbespelers. Met nieuw werk van Martijn Padding en Maud Sauer.

Aanvang: 15.00 uur. Prijzen kaartjes: € 17,50 / € 12,50 (reducties: 65+, stadspas, student, CJP, onze kortingsbon flyer ToetsDesTijds).

ToetsdestijdsTrioduo

 

En op zaterdag 9 juli speel ik ’s middags samen met organiste Thea Riesebos in Purmerend; details volgen nog. wij spelen in elk geval sonates voor orgel en hobo van  Telemann en Handel.

image001