Het nieuwe jaar is alweer in volle gang. Ik ben hard aan de slag met de compositie voor Clazz (premiere 15 maart in het BIM Huis). Daarnaast flink aan het (alt)hobo studeren voor een concert op 16 januari in de SOOS in Amsterdam. En voor Cobla Amsterdam zijn het drukke tijden in verband met de voorbereidingen van ons concert op 25 april in Barcelona (stukken uitzoeken, kopiĆ«ren partijen, contact met onze impresario in Catalonie, etc, etc.). Wij zijn uitgenodigd om in de mooie concertzaal Musica de Palau op te treden en hebben hiervoor speciaal een programma samengesteld waarin we hedendaags voor ons gecomponeerd werk combineren met sarana’s en teksten van Hendrik de Vries, een Groningen die al in de jaren 20 van de vorige eeuw naar Spanje trok en daar prachtig over schreef.

Daarnaast inspirerende gesprekken met kunstenaars die -al dan niet via Cultuur-Ondernemen- met allerlei vragen/vraagstukken komen.