De wind waait door de bomen, Sint is al aangekomen. De wereld is steeds vaker helemaal niet meer te begrijpen. Nieuwsberichten over een vrouwtjes uil die levenslang wordt opgesloten omdat zij te gevaarlijk voor mensen zou zijn en geen nageslacht mag voortbrengen in verband met genetische afwijkingen, klinken even serieus als die over de vluchtelingen en nu de tragiek van Parijs. In mijn kleine wereld ga ik maar door met het adviseren van kunstenaars over hun beroepspraktijk. Leuke verhalen levert dat op en gelukkig zijn de kunstenaars nog even creatief als altijd. In samenwerking met Cultuur+Ondernemen hebben we net een training beroeps-orientatie aan de afdeling scenografie en mime van de AHK afgerond. Ik zag afgelopen zaterdag 2 hele bijzondere voorstellingen van 2 studenten. As zondag speel ik samen met mijn hobo maatje op het Benefiet Concert van de Liberaal Joodse Gemeente in Amsterdam de wereld premiere van een nieuw stuk van Peter Lunow, dat de titel kreeg ‘Ragfijne Peplos’. Het stuk voor hobo en althobo is  speciaal voor ons twee geschreven.