Voor Cobla Amsterdam zijn we bezig met friendfunding …. we zijn namelijk uitgenodigd om op 25 april ter ere van ons 25 jarig jubileum in Barcelona op te treden. Maar zoals dat vaker gaat, komen we geld tekort. Er zijn bijzondere prijzen te winnen. Na dat concert spelen we nog twee dagen op straat.

Verder aan de laatste loodjes met mijn compositieopdracht voor Clazz, in het kader van hun nieuwe Monk programma. De premiere is op 15 maart in het BIM Huis in Amsterdam. Ik vind het geen makkelijke opdracht…en ben zelf ook benieuwd naar het eindresultaat.

Het concert vorige week in de Soop in Amsterdam ging goed. Het zat helemaal vol. Heerlijk om samen met pianiste Monique Copper de althobo sonate van Hindemith weer eens uit te voeren. Op 9 maart spelen we weer samen in Oostkapelle, in de prachtige buitenplaats annex hotel restaurant Green White. Ditmaal een programma met waarschijnlijk Monti, een barok sonate en Hindemith. Meer info hierover als ik weet hoe laat etc.