Dansen met Monique&Maud op 3 oktober in de Botanische Tuin Zuidas

Driemaal is scheepsrecht?  Dat klopt, want na 3x een afgelasting door Corona, spelen we (Monique Copper, piano en Maud Sauer, hobo) op zondag 3 oktober -niet in het Amstelpark, zoals eerder aangekondigd-, maar in de Botanische Tuin Zuidas, bij het VU ziekenhuis. Het motto is .. dansen .. dus allerlei stukken die op de een of andere manier iets met een dansje te maken hebben. Op het programma Telemann, Debussy, Louis Andriessen, Gershwin, Messiaen en Strawinsky.

Tijd: ws rond half een (moet nog bevestigd worden, dus houd onze sites in de gaten); Locatie: Botanische Tuin Zuidas, Van der Boechorststraat 8, 1081 BT Amsterdam. We weten nog niet wat de Corona toegangsmaatregelen zijn… Ook die informatie komt op onze websites. 

Als je een voorproefje wilt van een aantal stukken die wij in juli hebben opgenomen in het Amstelpark, kijk dan op hier. (NB bij de eerste opname is er foutief gemonteerd: na Introduzione van Strawinsky hoor je Gershwin, wat niet de bedoeling is.. sorry, maar de organisatie moet dit nog veranderen..)

Met lieve groet, Monique en Maud

Monique Copper www.moniquecopper.nl; Maud Sauer www.maudsauer.nl

En, het concert in Rheden met Thea Riesebos op orgel op zondag 26 september lijkt door te gaan. Nadere info volgt zo snel mogelijk. We spelen in elk geval barokmuziek..