CONCERT AMSTELPARK 6 JUNI AFGELAST

Balen, maar helaas kreeg de organisatie van het concert in het Amstelpark vandaag, 31 mei, het bericht van het Stadsdeel dat ze nog geen concert mogen organiseren voor publiek in de openbare ruimte. Dit in verband met de corona richtlijnen van de Rijksoverheid. Het mag namelijk alleen in afgesloten ruimtes. En aangezien het Amstelpark een openbare ruimte is wordt er op dit moment geen vergunning voor een concert in het Amstelpark afgegeven. Ik zelf vind het onbegrijpelijk; stel je voor, een concert in een ruim park buiten mag niet, opgepakt binnen winkelen mag wel …. maar ja, daar koop je dus niets voor. Driemaal scheepsrecht moeten we nu maar denken, want dit is de derde keer dat het concert op korte termijn wordt afgeblazen. We worden er een beetje moedeloos van, maar we houden moed….