Op 14 juli is inderdaad de premiere van de kunstfilm en de opening van de multimedia expositie van The Dream Vehicle, van Anna Witkoswka en Rob Verbunt. Het festijn begint met spel van mij met dansers, ook in de film ben ik te horen. Start 15.30 uur in Hotel Arena in Amsterdam! Allen welkom, toegang gratis.

hier nog wat meer info van Anna en Rob:

Met trots nodigen we je uit voor de officiële lancering van onze kunstfilm en multimedia tentoonstelling The Dream Vehicle. De opening van dit event, op zondag 14 juli om 15.30 uur vindt plaats aan de Oosterparkzijde van het hotel en begint met livemuziek van Maud Sauer op hobo en een dansoptreden. De performances gaan door in de prachtige historische Kapel van het hotel, waar de officiële vertoning van de film plaatsvindt. De langverwachte film, gemaakt door Immanuel Bom in samenwerking met Maud Sauer en Martin Verheesen, wordt voor het eerst aan het publiek vertoond. Na de screening gaat het feest verder met drankjes en snacks en dance music van de huis DJ. Vier samen met ons de kunst, mooi weer op een absolute toplocatie. Het evenement is GRATIS te bezoeken.

15.30 uur live muziek door Maud Sauer op hobo en dans performance – 16.00 uur vertoning film, met een voorwoord van Paul Hermanides – 16:30 – 18:30 uur, Q&A met Robert Theunissen, bezichtiging expositie, drankjes en snacks, Summer Vibes van huis DJ. Hotel Arena is vrij toegankelijk voor publiek en beschikt over een terras aan de parkzijde en grote binnenruimte voor een diner of borrel. Voor de gelegenheid heeft Hotel Arena een menu samengesteld voor wie de vertoning wil combineren met een diner. Reserveer gerust een plek! Later op de avond kun je in het hotel ook de finale van het EK LIVE zien.

Het was fijn om wederom in Eenigenburg te kunnen spelen. Hier een paar sfeer foto’s.

boven bij het orgel

De foto’s zijn van Anna Witkowska. Samen met Rob Verbunt heeft zij een prachtig fotoboek gemaakt over ‘the Dream Vehicle’. De boekpresentatie zal waarschijnlijk plaaatsvinden op zondag 14 juli, tussen 15.00-19.00 uur in de Arena Amsterdam. Nadere info volgt tzt.